Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Altin Portakal 2024


Altın Portakal 2024

Altın Portakal Film Festivali'nin 62. Baskısı'na Dair Heyecan Verici Gelişmeler

Altın Portakal 2024 Tarihleri Belli Oldu

Türkiye'nin en prestijli film festivallerinden biri olan Altın Portakal Film Festivali'nin 62. baskısının tarihleri belli oldu. Festival, 25 Ekim - 1 Kasım 2024 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek.

Festival Programı ve Yarışma Seçkisi

Altın Portakal 2024 programı, ulusal ve uluslararası yarışma bölümlerinden, özel gösterimler, söyleşiler ve atölye çalışmalarından oluşacak.

Yarışma seçkisi, Türkiye'nin önde gelen yönetmenlerinin son filmlerini içerecek. Ulusal Yarışma'da en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi erkek oyuncu ve en iyi kadın oyuncu gibi kategorilerde ödüller verilecek.

Jüri Üyeleri ve Onur Ödülü

Altın Portakal 2024 jüri üyeleri henüz açıklanmadı. Ancak festivalin daha önceki jürilerinde sinema dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı göz önüne alındığında, bu yıl da prestijli bir jüri ekibinin festivali değerlendirmesi bekleniyor.

Festivalde her yıl bir sinema emekçisine Onur Ödülü veriliyor. Bu yılki Onur Ödülü'nü alacak isim ise henüz duyurulmadı.

Antalya'ya Akın Etmeye Hazırlanın

Altın Portakal Film Festivali, Türk sinemasının nabzını tutan ve sinemaseverler için eşsiz bir deneyim sunan önemli bir etkinlik. Antalya'ya film, kültür ve sanatseverleri buluşturan festival, 2024 yılında da sinema dünyasının merkezi olmaya hazırlanıyor.


Comments